2011-02-24

Kött för miljön

Ett tips/en order: Läs Filter. Speciellt det senaste numret. Och speciellt artikeln om kött. Den är sjukt lång, trökig och full av småfel. Småfel som bara en bond-pojk märker av, alla "stanare" går de förbi obemärkta.

Varför läsa om den är tråkig? Jo, för den visar att och hur man kan äta kött med ett renare/rent samvete. Lösningen heter Gräskött, det är inget nytt under solen. Det är inte gräs hoplimmat med köttlimm. Det är inget veganalternativ typ sojakorv. Det är kött, gjort av en ko. En ko gjord av gräs. Ingen soja. Bra för miljön. Gräs har vi för mycket av här i Sverige. Soja har vi ingen alls av här i Sverige.

Det påstås även att gamla kor är det bästa köttet. Finare marmorering, mer fett i själva köttet säger Fällman. Fällman är trovärdig, han säljer kött till kungen.

Sen är det creddigt att läsa Filter, även.

Packapappaskappsäck.

1 kommentar: