2010-11-22

1 000 000

Gav 50 spänn till Haiti för ett tag sen. Skulle vilja se var de pengarna hamnade, om de gjorde skillnad. I efterhand kommer jag på att det borde berättats och skrutits mer om min givmildhet, vilket det verkligen inte gjordes. Det hade säkert manat minst två till att ge en femtilapp. För det är blott en öl, ett paket cigg eller en bakelse på ett café. Precis därför skröts det inget om givmildheten. Men det är faktiskt en väldig skillnad på 0 och 1. Tänk då skillnaden mellan 0 och 50 ! Gigantiskt! Och allt det där är ju sånt skit som man ändå bara blir sjuk av.
Kan tyckas att en miljon kronor hade varit något mer att skryta med det. Men en miljon börjar med en femtilapp ju. Har ingen miljon, har blott ett par femtilappar över. Typ. Fast det är ju början på ett par miljoner.

Ett enklare sätt att räkna; Katten, kon- en miljon.

2 kommentarer:

  1. Mankelicken! Varför? Varför? Varför har du inte sagt något. Nu hittade jag denna sida via "fejjan" (coolt slang för Facebook) och skrattade gott en massa gånger. Nu ska jag sova och hoppas jag slipper mardrömmarna från igår.
    kram
    N

    SvaraRadera